KINDER TORTA

Uobičajen

Pleh podmazan uljem i posut hladnom vodom, prekriti 150gr. sitno seckanim orasima. Preko oraha sipati testo za koru: 6 belanca i 300gr. šećera. Peći u zagrajanoj rerni na 250C dok naraste, a zatim smanjiti na 200C (oko 40 min.) Preko vruće kore premazati 200gr. euro krema

FIL:

Skuvati krem od 750ml mleka, 250gr. šećera, 6 žumanca, 3 vanilin pudinga. Kad se skuva dodati 1 margarin (mutiti mikserom). Krem podeliti na 2 dela.U jedan deo krema staviti 200gr. kinder čokoladica, a drugi deo ostaje žut. Kupiti 300gr. keksa (plazma, piskote)

Filovati:

1) kora s euro-kremom

2) žuti fil

3) keks

4) braon fil

5) šlag (200gr. šlaga)


Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s