ČORBA OD JAGNJEĆE JETRE (CRNE DŽIGERICE)

Uobičajen

Oprati jagnjeću jetru, staviti u lonac,nalitim vodom i kuvati na tihoj vatri. Kad je jetra mekano kuvana ocediti je od supe i samleti je na mašini za meso zajedno sa dva tvrdo kuvana žumanceta. Napraviti zapršku od kašičice masla i kašičice brašna, naliti supom u kojoj se kuvala jetra i ovome dodati samlevenu jetru sa jajima i kuvati još 10 minuta.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s