ČORBA OD JAGNJEĆE JETRE (CRNE DŽIGERICE)

Standard

Oprati jagnjeću jetru, staviti u lonac,nalitim vodom i kuvati na tihoj vatri. Kad je jetra mekano kuvana ocediti je od supe i samleti je na mašini za meso zajedno sa dva tvrdo kuvana žumanceta. Napraviti zapršku od kašičice masla i kašičice brašna, naliti supom u kojoj se kuvala jetra i ovome dodati samlevenu jetru sa jajima i kuvati još 10 minuta.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s