ČORBA OD KELJA

Uobičajen

1/4 kg kelja očistiti , oprati i staviti u lonac da se bari. Obareni kelj propasirati. Napraviti zapršku od kašičice masla i kašičice brašna, dodati propasirani kelj i naliti vodom u kojoj se kelj kuvao. Posoliti i staviti da provri. Na kraju u čorbu staviti jedno razmućeno jaje.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s