ČORBA OD ŠARGAREPE

Uobičajen

ednu vezu mlade šargarepe očistiti, oprati i staviti u lonac da se kuva sa 250 g telećeg mesa. Potpuno mekanu šargarepu propasirati.U drugi sud staviti kašičicu masla i kašičicu brašna. Napraviti zapršku i staviti u nju propasiranu
šargarepu , naliti supom u kojoj je kuvana, posoliti i ostaviti da vri još 10 minuta. Na kraju u čorbu staviti jedno razmućeno jaje.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s