ČORBA OD ŠARGAREPE

Standard

ednu vezu mlade šargarepe očistiti, oprati i staviti u lonac da se kuva sa 250 g telećeg mesa. Potpuno mekanu šargarepu propasirati.U drugi sud staviti kašičicu masla i kašičicu brašna. Napraviti zapršku i staviti u nju propasiranu
šargarepu , naliti supom u kojoj je kuvana, posoliti i ostaviti da vri još 10 minuta. Na kraju u čorbu staviti jedno razmućeno jaje.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s