ČORBA SA JAJETOM

Standard

200 g telećeg mesa kuvati sa vezom zeleni dok meso ne omekša. Kuvano meso izvaditi a u supu koja ključa dodati postepeno 10 g griza. Ostaviti da se kuva 10 minuta. U posebnu šolju umutiti žumance sa malom količinom hladne
supe i dodati sok od pola limuna. Pošto se supa malo ohladi sipati je u šolju u kojoj je umućeno žumance, neprestano mešući. Posoliti.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s