KAKO DA PODESITE TEMPERATURU RERNE

Uobičajen
Da biste dobili ravnu i glatku površinu testa pri pečenju,
morate se pridržavati navedene temperature
u receptu i tumačiti je ovako:

– veoma slaba ……..oko 120 stepeni
– slaba………………oko 150 stepeni
– srednja …………..oko 175 stepeni
– jaka……………….oko 200 stepeni
– veoma jaka ……….oko 220 stepeni

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s