KAKO NA BRZINU UKISELITI KUPUS

Standard

Uzeti kupus i naribati koliko treba -posoliti-izgnječiti -preliti vrućom vodom i dodati malo sirćeta (probom ćete doći na pravu količinu ali recimo dve supene kašike na kilogram kupusa) Kad stavite kupus da se kiseli poklopte ga naopako prevrnutim tanjirom i opterete malo
Za dva-tri dana možete da se pravite podvarak – to jest ako uzmete listove kupusa pa im uradite sve gore pomenuto -pravite sarmu

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s