KAKO NAPRAVITI DOMAĆE REZANCE ZA SUPU?

Standard

Umesiti testo od 250 g brašna, 2 jaja, 3 supene kašike vode i malo soli. Kada je testo dobro umešeno od njega razviti oklagijom koru debljine 2 – 3 mm i ostaviti je u toplom da se prosuši oko 1 sat. Onda je lagano namotati u rolnu i oštrim nožem pažljivo popreko seći na 1/2 cm rastojanja da se dobiju rezanci. Rezance u toplom još malo prosušiti i onda su spremni za u supu.

Rezanci za supu

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s