KAKO NAPRAVITI DOMAĆE REZANCE ZA SUPU?

Uobičajen

Umesiti testo od 250 g brašna, 2 jaja, 3 supene kašike vode i malo soli. Kada je testo dobro umešeno od njega razviti oklagijom koru debljine 2 – 3 mm i ostaviti je u toplom da se prosuši oko 1 sat. Onda je lagano namotati u rolnu i oštrim nožem pažljivo popreko seći na 1/2 cm rastojanja da se dobiju rezanci. Rezance u toplom još malo prosušiti i onda su spremni za u supu.

Rezanci za supu

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s