KAKO NAPRAVITI PUSLICE?

Standard

Belanca od 3 jaja mutiti uz dodavanje 150 g šećera kašiku po kašiku, pa dodati kašičicu sirćeta.Šne koji se umuti od belanca i šećera mora biti čvrst (ako se okrene sud u kome je umućen, šne se ne sme se pomeriti).Tako umućen šne spuštati kalupom ili uzimati kašikom i stavlajti na podmazan i brašnom posut pleh. Pećnicu zagrejati na 150 stepeni pa peći puslice 1 sat da se malo dignu i dobiju blago žućkastu boju.

Puslice

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s