KAKO NAPRAVITI PUSLICE?

Uobičajen

Belanca od 3 jaja mutiti uz dodavanje 150 g šećera kašiku po kašiku, pa dodati kašičicu sirćeta.Šne koji se umuti od belanca i šećera mora biti čvrst (ako se okrene sud u kome je umućen, šne se ne sme se pomeriti).Tako umućen šne spuštati kalupom ili uzimati kašikom i stavlajti na podmazan i brašnom posut pleh. Pećnicu zagrejati na 150 stepeni pa peći puslice 1 sat da se malo dignu i dobiju blago žućkastu boju.

Puslice

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s