PILEĆA SUPA OD ZELENI

Standard

Očišćeno i oprano pile staviti u lonac i naliti hladnom vodom. Očistiti jednu vezu zeleni za supu,dodati je u lonac i kuvati je zajedno sa mesom dok ne bude potpuno mekano. Posoliti. Izvaditi meso kad omekša, supu ocediti
od zeleni,vratiti je nazad u lonac i ostaviti je na kraju štednjaka (na tihoj vatri). Pile staviti na dasku za meso,skinuti kožu,očistiti od kostiju i meso iseckati na sitne kockice. Iseći zelen na što sitnije kolutiće,dodati supi i sve prokuvati još 10-15 minuta.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s