POPARICA

Uobičajen

Istucati suvi hleb ili dvopek i jednu veliku kašiku ovoga staviti u 200 g vode. Kuvati na tihoj vatri sve dok ne postane kaša. Prognječiti i ovome dodati 150 g mleka,malo masla , 2 kockice šećera i na kraju pola žumanceta.

Advertisements

One response »

  1. uf! Kakav secer u poparu! POpara se jede sa sirom, kajmakom, i sl. A secer je ionako namirnica koju treba sto vise izbegavati, pogotvu u decijoj ishrani, pa necemo valjda divno SANO jelo pretvarati u neki cudan slatkis?

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s