SUTLIJAŠ SA SUVIM GROŽĐEM

Standard

1/2l mleka sasvim malo posoljenog staviti da vri i dodati u njega na vrh noža masla. Dobro očistiti 50 g pirinča i ostaviti ga da stoji 10 minuta u vreloj vodi a zatim ga ocediti i sipati u mleko koje ključa. Pirinač kuvati 15 minuta a za to vreme češće ga promešati. Zašećeriti ga po ukusu i na kraju dodati 200 g opranog suvog grožđa.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s