ARGETINSKA PILETINA SA KUKURUZOM – ZA DIJABETIČARE

Standard
Sastojci:
– 1 pile, isečeno na komade
– biber po ukusu
– 1 kašika maslinovog ulja
– 2 cena belog luka, zdrobljena
– 2 paradajza
– 1 list lovora
– 1/4 kasicica majorana
– 1 pakovanje smrznutog kukuruza šećerca, otopljeno

Priprema:
Skinite kožicu sa pileta. Posolite i pobiberite po ukusu. U velikom teflonskom tiganju zagrejte ulje i pržite
piletinu, okrećući je, oko 15 do 20 minuta. Kad je piletina gotova, izvadite je iz tiganja i držite na toplom
mestu. U tom ulju izdinstajte beli luk, dodajte paradajz, lorber i majoran i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte
obaren kukuruz i piletinu i dorbo umešajte sa sosom.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s