BEĆAR PAPRIKAŠ

Standard
Crni luk iseckati i upržiti na ulju da dobije zlatno žuti staklasti izgled.
Iseći na komade 1/2 kg svinjskog mesa i dinstati sa lukom dok meso ne omekne.
Zatim dodati 7-8 paprika iseckanih na kockice i 2 isečena i oljuštena paradajza.
Posoliti po ukusu i sve dinstati još oko pola sata da se paradajz uprži i paprika omekne.
Prijatno!

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s