BELI PASULJ

Uobičajen
Potrebno:

500 grama junetine

500 grama belog pasulja

1 veliki luk

1 decilitar maslinovog ulja

1 kašika paradajz pirea

2 male kašike paprika začina

Pasulj se stavi u
vodu dan pre kuvanja. Izdinstati iseckan luk u jednu veću šerpu. Iseci junetinu i izdinstaj. Stavi paprika začin i paradajz
pire. Mešati dobro. Dodaj 1, 5 litra vode, pasulj neka se kuva oko 1 sat.

Servira se sa pirinčem i belim hlebom.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s