BELO MESO SA BEŠAMEL SOSOM I ŠAMPINJONIMA

Uobičajen

Ispeći pileće grudi na ulju sa obe strane. Pola glavice crnog luka izdinstati na ulju, dodati
2 čena bela luka i oko 20 gr na listiće isečenih šampinjona, posoliti.
Skuvati malo gušći bešamel sos. Na ispržene grudi staviti izdinstane šampinjone,
preko njih bešamel sos i odozgo izrendati malo sira, pa zepeći u rerni.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s