GRASAK SA BELIM MESOM

Uobičajen

Na maslinovom ulju ispržiti na listiće isečena 3 čena belog lika, dodati 3 – 4 šampinjona,
2 barene šargarepe isečene u kolutiće, isečeno na kocke belo pečeno ili skuvano meso, dodati
pola kašike brašna, grašak, doliti malo belog vina i još vode ili bujona da ogrezne. Krčkati oko 1 sat.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s