JAGNJETINA SA SENFOM

Uobičajen
POTREBNO JE:
1 kg jagnjetine,
1 glavica luka
2 dl ulja
2 dl vode
lovorov list
biber u zrnu (2-3)
2 kašike senfa
1 kašika brašna
2 kašike vegete

Jagnjetinu narezati i premazati vegetom. Izrezati luk na tanke kolutove.
U odgovarajuću šerpu poredjati meso i po njemu složiti sečeni luk. Dodati lovorov list, nekoliko zrna bibera pa preliti uljem i vodom.
Poklopljeno dinstati dok meso ne omekša. Meso izvaditi i u tom sosu dodati senf i brašno razmućeno u vodi i kratko prokuvati.
Vratiti meso u taj sos i još prodinstati par minuta.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s