JAJA U GNEZDU

Uobičajen

Potrebno:

4 paradajza,
4 jajeta,
1 češanj belog luka,
ulje,biber,so.

Priprema:

Oprati paradajz i izdubiti ih.Paradajz posoliti ,pobiberiti,i dodari iseckan beli luk.
U svaki paradajz usuti po jedno jaje,poslagati u činiju i peći u jako zagrejanoj pećnici oko 10 min

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s