"LADJE" OD MESA

Uobičajen

Pripremiti svinjske šnicle i isto toliko režnjeva praške šunke, pečenih crvenih paprika
i režnjeva tvrdog sira.Šniclu dobro izlupati, posoliti i pobiberiti po ukusu. Preko nje,
redom, slagati režanj šunke, papriku i režanj sira, pa ih uvijati (kao sarmu), probosti
čačkalicom, uvaljati u brašno, jaje i prezle i pržiti u ulju, kao bečku šniclu. Ispečene šnicle
osloboditi čačkalice, pa ih preseci po dužini, dijagonalno. Stavljati na tacnu sa filom naviše,
tako da liče na“ladje“.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s