SIRUP OD MALINA

Standard

Na jedan litar vode dodati 250 g šećera i staviti na plotnu da proključa.U proključali šerbet staviti 1 kg opranih i očišćenih malina.Ostaviti tako uz stalno mešanje, da sirup vri još jedan sat a zatim procediti kroz gustu gazu ili cediljku i ispasirati maline. Dok je sirup još vruć napuniti zagrejane flaše i zatvoriti ih.Flaše uviti u stolnjak i ostaviti tako dok se ne ohlade (do sutradan).

maline

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s