JETRA NA VENECIJANSKI NAČIN

Standard

Potrebno je:

25 dg teleće jetre,
25 dg luka,
ulje,so,biber,
mlevenu crvenu papriku,
3 kašike belog vina,peršunovo lišće.

Luk narežite na listiće i zažutite na ulju.Stavite narezanu jetru i naglo je ispržite,
umešajte biber i papriku,zatim belo vino i prešun.Na kraju posolite.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s