KAPAMA

Uobičajen

U 2 l vode staviti 1/2 kg jagnjećeg ili junećeg mesa isečenog na komade, posoliti i staviti da se kuva.

Dok se meso kuva oprati i iseckati spanać, malo posoliti i ugnječiti rukama.U drugi sud naseckati glavicu crnog luka i upržiti ga na masti dok ne omekne i dobije staklastu zlatno žutu boju.Zatim u to staviti kašiku brašna i kašičicu aleve paprike , malo promešati pa dodati pripremljen spanać i sve to upržiti.Pošto se uprži dodati supu s mesom, promešati pa sačekati da provri i ostaviti tako da se kuva još 10-tak minuta a onda služiti vruće obavezno uz kiselo mleko ili jogurt. Prijatno!

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s