KASAPSKI ĐUVEČ

Uobičajen
600 g svinjskog mesa iseći na kocke, malo propržiti na ulju da dobije rumenkastu boju
a zatim nalivati po malo tople vode i dinstati ( dok meso ne omekne). Dok se meso dinsta
dodati 3 glavice sitno seckanog crnog luka i 3 šargarepe isečene na kockice. Onda dodati
3 sveže paprike sečene na kockice i 3 paradajza na kriške, posoliti pa dobro promešati i
propržiti.Kada je dobro uprženo dodati kašičicu aleve paprike, šoljicu pirinča i 1/2 kg
krompira oljuštenog i isečenog na kriške. Naliti vodom da ogrezne, dodati peršun i
staviti u vrelu rernu da krčka, dvadesetak minuta dok voda ne ispari. Prijatno!
Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s