KOVAČ ŠNICLA

Standard
Potrebno je:
800gr. mesa od krmenadli(bez kostiju)
8 kuvanih jaja
4 cena belog luka
pola veze peršuna
8 šnita šunke
8 šnita kačkavalja
8 kašika supe

Meso iseći na četiri šnicle i dobro ih ulupati.Na polovinu rastanjene šnicle staviti po dva šnita šunke, dva kuvana jajeta i preko njih dve šnite kačkavalja,pa preklopiti šniclu.Šnicle uvaljati u brašno samo sa donje strane, pa sa te strane staviti u dobro zagrejano ulje.Šnicle pržiti sa obe strane,kad porumene posuti ih seckanim belim lukom i peršunom, jos malo upržiti i potom naliti supom.Dinstati dok jelo ne bude gotovo.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s