KRMENADLE NA POVRĆU

Uobičajen

Izdinstati na masnoći crni luk, pa dodati raznobojne paprike sečene na rezance po dužzini. Posoliti i pobiberiti i prodinstati. Zatim dodati paradajz isečen na kriške i nastaviti sa dinstanjem. Pri kraju, naseći beli luk, naliti belim vinom i bujonom.
Ispeći na masnoći posoljene i pobiberene krmenadle, pa ih staviti odozgo na povrće, naliti belim vinom i bujonom da ogreznu, poklopiti i ostaviti da se sve kuva na tihoj vatri, dok tečnost ne ispari.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s