KRMENADLE SA PRELIVOM

Uobičajen
Potrebno je:
4 krmenadle bez kostiju
2 jaja
2 kašike mleka
1 dl kisele pavlake
2 cena belog luka
so,brašno,prezle,mleveni biber i začin C

Krmenadle izlupati i posoliti.Umutiti jaja i mleko,a meso uvaljati u brašno,umociti u jaja i na kraju u prezle.Šnicle ispržiti na dobro zagrejanom ulju,pa sloziti u vatrostalnu ciniju i preliti mešavinom od preostalih jaja, izgnjecenog belog luka,bibera,začina,pavlake i kratko zapeći u rerni.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s