KUVANI KISEO KUPUS

Standard
Dve glavice kupusa iseći na krupne komade.Oko 300 g suvog mesa i 300 g slanine
iseći na kocke, a oko 700 g suvih špic rebara resparčati.2-3 glavice crnog luka
iseckati sitno, upržiti na masti pa dodati malo aleve paprike.Pola tako upženog
luka sa masnoćom staviti na dno lonca, pa ređati: red kiselog kupusa, red suvog
mesa, slanine i rebara i malo uprženog luka sa masnoćom, pa opet kiseo kupus i
tako napuni lonac. Pripremljen kupus lagano naliti vodom da ogrezne i staviti da
se kuva. Kad provri smanjiti vatru i ostaviti kupus da se lagano krčka 3-4 sata.
Prijatno!

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s