KUVANI KISEO KUPUS

Uobičajen
Dve glavice kupusa iseći na krupne komade.Oko 300 g suvog mesa i 300 g slanine
iseći na kocke, a oko 700 g suvih špic rebara resparčati.2-3 glavice crnog luka
iseckati sitno, upržiti na masti pa dodati malo aleve paprike.Pola tako upženog
luka sa masnoćom staviti na dno lonca, pa ređati: red kiselog kupusa, red suvog
mesa, slanine i rebara i malo uprženog luka sa masnoćom, pa opet kiseo kupus i
tako napuni lonac. Pripremljen kupus lagano naliti vodom da ogrezne i staviti da
se kuva. Kad provri smanjiti vatru i ostaviti kupus da se lagano krčka 3-4 sata.
Prijatno!
Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s