LONDOSKI LONAC

Standard

Glavicu kelja iseći na rezance, vezu šargarepe takodje iseći na rezance, obariti u slanoj vodi
svako posebno, ocediti. Na rezance iseći meso (zečje, piletinu). Propržiti ga na malo ulja, dodati
soli i bibera, a zatim naseckane šampinjone, ili neke druge pečurke. Kada tečnost od šampinjona
uvri, dodati obareno povrće i naliti suvim belim vinom (oko 1 l).
Ostaviti da krčka na tihoj vatri oko 15 – 20 minuta.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s