MEŠANO POVRĆE SA PIRINČEM

Standard

Uzeti po 50 gr raznog povrća (šargarepe, tikvice, paprike, paradajz, krompir), iseći ga na kocke, dodati grančicu celera i pirjaniti na malo ulja, dolivajući po malo vode. Kada povrće omekša, dodati 50 gr očišćenog i opranog pirinča, bibera i soli po ukusu, promešati i sipati u podmazan pleh. Odozgo preliti sa malo ulja, naliti vodom i staviti u zagrejanu rernu da se zapeče i da pirinač nabubri.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s