MUSAKA BEZ MESA

Standard
100 gr pirinča,
500 gr spanaća,
1 glavica crnog luka,
2 šargarepe,
2 jajeta,
1 kisela pavlaka,
so, biber.

Skuvati posebno u slanoj vodi: pirinač, spanać i šargarepu. Redjati u posudi za pečenje:
red pirinča, red mešavine iseckanog spanaća, crnog luka i šargarepe. Preliti sa jajima i
pavlakom pa zapeći

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s