MUSAKA DO PEČURAKA

Standard

Iseći na krupnije listiće 500 gr pečuraka (bolje je ako je više vrsta). Staviti u zagrejanu šerpu da se dinstaju u
sopstvenom soku, na tišoj vatri, dodati glavicu sitno iseckanog crnog luka, poklopiti, krčkati oko 15 min.
Dodari zatim 100 gr butera, 2 ravne kašike brašna, 25 cl pavlake, soli, bibera i muskatnog oraščića,
sitno sečenog peršunovog lista, soka od limuna, sve premešati i jos dodati malo milerama.
Presuti u podmazan pleh i posuti krupnim, preprženim mrvicama od belog hleba.
Peći na 180C oko 10 – 15 min.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s