MUSAKA OD KARFIOLA

Standard

1 glavicu karfiola razdvojiti na cvetove i obariti u slanoj vodi, u koju je stavljeno i malo limuntusa (da karfiol ostane beo). 1 glavicu crnog luka iseći sitno i izdinstati. Dodati 1 šoljicu pirinča, obareni karfiol, so, biber, seckan peršunov list, promešati i sve prebaciti u vatrostalnu posudu. Preko smese poređati kolutove paradajza, pa preliti umućenim jajetom i mlekom, sa malo brašna. Zapeći u rerni.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s