BAJADERA

Uobičajen

1/2kg. šećera i 1/2 čaše vode ušpinovati,dodati
200gr. mlevenog keksa i 200gr. butera,3-4 štangle čokolade.Dodati malo ruma po
ukusu,buter dodati kad se masa ohladi pa onda rastopljenu čokoladu.

Preliv od čokolade:

3-4 štangle čokolade otopiti i dodati 3-4 kašike
mleka.Krem mutiti dok se masa ne izjednači.Ovim preliti kolač.

P.S.Može ili bela ili crna čokolada.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s