BELA OBLANDA

Uobičajen

150gr.vode,450gr.šećera i 1 margarin staviti na ringlu da se istopi i prokuva pa dodati 400gr. mleka u prahu(preporučujem Zaječarsko jer je najbolje).Sve to dobro umešati da se masa izjednači i filovati veliku oblandu tako da vam jedan list oblande ostane neiskorišćen.Ako pak filujete malu oblandu preostali fil prelijte preko.Ostaviti preko noći na hladnom mestu(špajz,podrum)da se stegne,pritisnuti nečim teškim i sutradan služiti.Verujte veoma brzo i lako se sprema,a izvanredna je poslastica za sve sladokusce.Jedino treba malo više da raširite kesu jer Zaječarsko mleko u prahu nije za svačiji džep!

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s