ČALABRCA

Uobičajen
Potrebno:
300 – 400 g kora za pitu,
litar vode,
kašika masti ili ulja,
čaša mleka,
kašika kajmaka.

Priprema:

U litar prokljucale vode staviti kašiku masti ili ulja. Dobro osušene kore za pitu izlomiti malo krupnije. Treba ih staviti u poseban lonac, najbolje zemljani, pa preliti proključalom vodom i kuvati 5-6 minuta. Skloniti sa vatre, dodati mleko u kome je razmućen kajmak.

Od ovog jela ne može se mnogo zasititi. Tek toliko da se čalabrcne.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s