GIBANČIĆI

Uobičajen

Izgnječiti 550 gr sira, dodati 1 jogurta ili pavlake, 2 cela jajeta i 1 kafenu kašičicu praška za pecivo.
Upotrebiti 750 gr debljih kora. Svaku pojedinačno premazati uljem (ukupno 100 – 150 gr),
premazati filom od sira i redjati jednu preko druge. Čvrsto uviti u rolat, pa seći režnjeve debljine
prsta. Redjati ih u podmazan pleh, jednu do druge, kao pogačice.
Ostatak od pola jogurta ulupati sa 1 celim jajetom i time premazati gibacice. Peći na 200 – 220 stepeni.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s