GIBANČIĆI

Standard

Izgnječiti 550 gr sira, dodati 1 jogurta ili pavlake, 2 cela jajeta i 1 kafenu kašičicu praška za pecivo.
Upotrebiti 750 gr debljih kora. Svaku pojedinačno premazati uljem (ukupno 100 – 150 gr),
premazati filom od sira i redjati jednu preko druge. Čvrsto uviti u rolat, pa seći režnjeve debljine
prsta. Redjati ih u podmazan pleh, jednu do druge, kao pogačice.
Ostatak od pola jogurta ulupati sa 1 celim jajetom i time premazati gibacice. Peći na 200 – 220 stepeni.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s