KAJZERICE SA SUSAMOM

Standard

Podići kvasac u 1 l mleka kome su dodate 5 kocki šećera. Umesiti testo od 1 kgr brašna, podignutog
kvasca, 2 kašičice soli i oko 200 gr masti (margarina, butera). Testo treba da je mekše. Ostaviti da kisne oko 1 sat, a zatim ga premesiti i podeliti na 30 loptica. Svaku uvaljati u susam, staviti u podmazan pleh i ostaviti još 1 sat da kisnu u plehu. Peći na 220 C.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s