KAJZERICE SA SUSAMOM

Uobičajen

Podići kvasac u 1 l mleka kome su dodate 5 kocki šećera. Umesiti testo od 1 kgr brašna, podignutog
kvasca, 2 kašičice soli i oko 200 gr masti (margarina, butera). Testo treba da je mekše. Ostaviti da kisne oko 1 sat, a zatim ga premesiti i podeliti na 30 loptica. Svaku uvaljati u susam, staviti u podmazan pleh i ostaviti još 1 sat da kisnu u plehu. Peći na 220 C.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s