KARAMEL KREM

Uobičajen
Potrebno je:
2 kašike kristal šećera
2 kašike vode
2 žumanca
2 kašike mleka

Šećer propržiti sa vodom,kad proključa dodati dobro umućena žumanca i stalno mešajući,postepeno
dodavati hladno mleko.Mešati krem sve dok se ne zgusne.
Ovaj krem se može poslužiti sa šlagom i nekim sezonskim voćem.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s