KARAMELA

Uobičajen

Na tihoj vatri kuvati 1l mleka,1kg šećera,250g putera(može i manje) i 5 štangli čokolade.Po želji se može dodati i šaka seckanih oraha,lešnika ili badema. Mleko i šećer se kuvaju do karamelisanja a puter se dodaje postepeno pred kraj kuvanja, zatim se doda čokolada i orasi/lešnici/bademi.Sipati u odgovarajući kalup pa kada se ohladi preliti glazurom od čokolade.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s