KREM BANANICE

Uobičajen
POTREBNO JE:
600grama šećera,
4 kesice želatina(30g).
100 grama čokolade

PRIPREMA:
U posudu otopiti 30g želatina u 1 decilitar vode. U drugoj posudi skuvajte 600g šećera sa 2 dl vode.
Skuvan sirup sipati u rastopljeni želatin i neprestano mutiti mikserom(15minuta).Kada je masa pobelela dodati malo ekstrata od banane, pa izliti u podmazan pleh i preliti glazurom od čokolade.

Advertisements

2 responses »

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s