KREM OD KISELIH JABUKA

Uobičajen
Potrebno je:
1 belance
1 šoljica sećera
1 šolja kiselih jabuka
1 kesica vanil šećera

U dublju posudu staviti belance,šećer,vanil šećer,očišćene i izrendane jabuke.Mutiti mikserom dok se ne dobije čvrsta masa.
Sipati u čaše i staviti u frizider da se ohladi.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s