KREM SIR

Uobičajen

Uzeti 1 l mlakog mleka i u njega staviti 1 kasiku sirćeta,promešati i ostaviti da stoji na sobnoj temperaturi da stoji 24 h.
Nakon stajanja dodati jos 1 l mlakog mleka (bez dodavanja više sirćeta),promešati i ostaviti da stoji i dalje na sobnoj temperaturi.
To ponoviti sa jos 1 l mlakog mleka nakon 24 h.Posle stajanja masu procediti kroz cedilo, i kad se dobro procedi posoliti po ukusu i izmiksati.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s