LAKA ENČILADA – FIL ZA TORTILJE

Uobičajen

4 pileća bela mesa skuvati u 3 šolje buljona, sa 1 lovorovim listom, malom glavicom luka,
isečenom na četvtke i grančicom origana. Kuvati 10 minuta na tišoj vatri, pa iskidati na
vlakna. Dodati 1/2 šolje supe, 2 kašike paradajz pirea, 1 kašičicu mlevenog kima, 1
kašičicu čili začina i malo soli. Puniti 8 zagrejanih tortilja, uviti i poređati u vatrostalnu
posudu. Preliti vrućim sosom napravljenim od 2 šolje paradajz sosa, 2 kašičice ljutog
sosa, 1 kašičice čili začina i mrvice cimeta. Odozgo posuti sa 2 i po šolje rendanog
sira. Zapeći na najjače 5 minuta, da se sir otopi.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s