PITA SA MESOM

Uobičajen

Prodinstati na malo ulja 500 gr. mlevenog mesa i 1 glavicu luka. Dodati soli, vegete i bibera po ukusu. Redjati u podmazan pleh 600 gr. tankih kora i fil dok se sve ne utroši, na kraju preko pite u plehu staviti dve kore. Pitu iseći na kocke i preliti sa – 2 do 3 ulupana jajeta pomešana sa 1 jogurtom i 2 dcl kesele vode.
Staviti da se peče na srednjoj temperaturi oko 30 minuta.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s