PITA SA PEČURKAMA – II

Standard

Izdinstati na 3 – 4 glavice crnog luka oko 800 gr šampinjona. Na 1 – 2 glavice crnog luka izdinstati 300 gr mlevenog mesa. Umesto mesa može se uzeti 300 gr samlevene ili seckane šunke.
Izrendati krupno 300 gr kačkavalja, iseckati na kocke 2 – 3 tvrdo skuvana jajeta. Ovo sve sjediniti sa 1 čašom pavlake i dodati 1 kesice praška za pecivo.
Smesu podeliti na 3 – 4 dela i filovati, roljajući i prskajući tanke kore uljem (oko 900 – 1000 gr kora). Pre pečenja iseći u kocke i sve još preliti 1 pavlakom i 2 – 3 jajeta, posoliti pa peći na 200 – 220C.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s