PODGORIČKA ZELJANICA

Uobičajen

Upržiti:

1kg opranog i iseckanog spanaća
1kg opranog i iseckanog mladog luka sa perima
šoljica od crne kafe ulja (može i maslinovog)

Kada povrće pusti vodu, dodati 1kg slanog starog sira (može pola kajmak pola sir),
pomeriti sa vatre i mešati dok se sir delimično ne istopi.
Ohladiti i dodati pet jaja istovremeno mešajući varjačom.
Umešati 2-3 šolje kukuruznog brašna i vezicu sitno iseckane sveže nane
(majčine dušice).
Peći u podmazanom plehu na 200C. Služiti sa kiselim mlekom.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s