BABURE PUNJENE ŠARGAREPOM

Uobičajen

8 babura srednje veličine osloboditi semena. Sitno iseći 2 glavice crnog luka, prodinstati na malo ulja i dodati jedan kilogram krupno izrendane šargarepe. Dinstati da odmekne, dodati 2 paradajza isečena na kocke, so, biber, peršunov list.
Napuniti babure, staviti u posudu malo podmazanu margarinom i naliti malo vode da ne zagori i peći u rerni.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s