BALGUR

Standard
Sastojci:
šolja pšenice,
1 glavica crnog luka,
ulje,
so,
veza peršuna

Priprema:

Sitno iseckan luk se dobro izdinsta. Pšenica se istuče u avanu i pomeša sa usitnjenim peršunom.
Izdinstati luk i naliti vodom i u njega se lagano dodaje smesa od pšenice i peršuna neprestano
mešajući. Kad voda uvri, balgur postane gust kao kaša. Posoli se i služi.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s