BARENA BLITVA SA TIKVICAMA

Standard
Sastojci:
400 gr blitve,
400 gr tikvica,
1 kašika ulja,
sok od jednog limuna,
prstohvat soli

Priprema:

Tikvice iscedite na deblje kolutove. Barite u slanoj vodi 15 minuta. Zatim dodajte blitvu sečenu na rezance.
Kuvajte još 15 minuta. Ocedite. Pospite ulje, sok od limuna i malo soli. Služi se i toplo i hladno.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s